KARAMAN / MERKEZ - Kale Anaokulu

Mrt

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017 yılında ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen "Bir Varmış Bir Yokmuş" isimli Masal Anlatma Yarışmasının 2024 Yılı İl 1.si okulumuz Kale Anaokulu oldu.Öğrencimiz Yusuf Ziya KISACIKOĞLU’nu ve ailesini, Öğretmenimiz Meryem ŞENER’i tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

May

Kale Anaokulunda uçurtma şenliği yapıldı. Öğretmen Seher TUNA tarafından organize edilen uçurtma şenliği okulumuz bahçesinde yapıldı ve öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

May

Anneler günü kutlamalarını bir takım etkinliklerle gerçekleştirdik. Birlikte yemek yedik, anne çocuk yarışmaları düzenledik, öğrencilerimizin toplu doğum günlerini kutladık.

May

Kale Anaokulu olarak hafta içinde sinema etkinlikleri düzenlenmiş olup, öğrencilerin doya doya eğlenmelerinin yanı sıra işbirliği, yardımlaşma ve birlikte hareket edebilme alışkanlıklarına katkı sağlanmıştır..

YAŞASIN 23 NİSAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan bir çok etkinliklerimiz vardır. Resimler yaptık, sınıflarımızı süsledik, boyama çalışmaları yaptık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Ramazan ayının gelişini etkinliklerle kutladılar.

Mrt

18-24 Mart YAŞLILAR HAFTASI nedeniyle okul öncesi öğrencilerimiz bir takım etkinlikler yaparak yaşlılara karşı farkındalık oluşturmuşlardır. Boyama çalışmaları ile pano süslemesi yapıldı. Drama etkinlikleri ile yaşlılar hatırlandı. Öğrencilerimizi ve çalıştıran öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi kutlama etkinlikleri yapıldı. Her şube kendi sınıfında çeşitli etkinlikler yaptılar. Drama çalışmaları, boyama etkinlikleri ve pano hazırlıklarıyla kutlama etkinliklerini zenginleştirdiler. Minik kalpler Çanakkale ruhunu yaşadılar.

Mrt

Karaman Kale İlkokulu bünyesinde bulunan ana sınıfları ilkokul bünyesinden ayrılarak aynı binada KALE ANAOKULU olarak eğitim öğretime başlamıştır.